Aquamarijn

Aquamarijn

Aquamarijn kan kleurloos, blauw, groenachtig tot groen en geelachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en is beryl soort. Aquamarijn wordt o.a. gevonden in Brazilië, Pakistan, Madagaskar en Zimbabwe.

Werking aquamarijn

Aquamarijn is een heel spirituele steen met een sterk kalmerende werking (zowel geestelijk als lichamelijk). Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken afgerond moeten worden want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijvoorbeeld op mensen die bij- of verziend zijn). maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.

Verzorging aquamarijn

Aquamarijn kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Toepassingen aquamarijn

Metafysische eigenschappen aquamarijn

Chemische eigenschappen aquamarijn

Aquamarijn kopen

Aquamarijn ruw Aquamarijn steen Aquamarijn edelsteen bol Aquamarijn hanger Aquamarijn hanger doorboord Aquamarijn hanger donut Aquamarijn armband split Aquamarijn armband kralen
Aquamarijn ruw
(vanaf € 7,50)
Aquamarijn stenen
(vanaf € 2,50)
Aquamarijn edelsteen bollen
(vanaf € 139,95)
Aquamarijn hangers
(vanaf € 3,95)
Aquamarijn hangers doorboord
(vanaf € 12,50)
Aquamarijn hangers donut
(€ 19,95)
Aquamarijn armband split
(€ 7,95)
Aquamarijn armbanden kralen
(vanaf € 24,95)
Zilveren hanger aquamarijn Aquamarijn ketting split Aquamarijn ketting split Zilveren ring met aquamarijn Gouden oorstekers aquamarijn Zilveren Oorbellen aquamarijn Zilveren bedeltje aquamarijn Zilveren bedels aquamarijn voor creolen
Zilveren hangers met aquamarijn
(vanaf € 17,50)
Ketting met aquamarijn split
(€ 10,95)
Kettingen met aquamarijn kralen
(vanaf € 76,95)
Zilveren ringen met aquamarijn
(vanaf € 49,95)
Aquamarijn oorstekers
(vanaf € 39,95)
Zilveren oorbellen met aquamarijn
(vanaf € 22,50)
Zilveren bedeltjes met aquamarijn
(vanaf € 6,95)
Zilveren bedels aquamarijn voor creolen
(€ 14,95)
Aquamarijn dieren hangers Edelsteenset met aquamarijn Aquamarijn healing stick Aquamarijn kralen
Auamarijn hangers voor dieren
(€ 9,95)
Edelsteensetjes met aquamarijn
(vanaf € 7,95)
Aquamarijn healing stick
(€ 39,95)
Aquamarijn kralen
(vanaf € 57,50 per snoer)