Inloggen0
Inloggen0

Kristallen schedels of crystal skulls

Kristallen schedels, of crystal skulls, hebben al eeuwenlang de fascinatie van zowel archeologen als mensen met een interesse in de spirituele wereld. Ze worden omgeven door mysterie en speculatie.

Wat zijn kristallen schedels?

Kristallen schedels zijn edelstenen geslepen in de vorm van een schedel. Dit kan een menselijke schedel, alien of lichtwezen schedel, fairy of elfen schedel, draken schedel of dieren schedel zijn. Deze schedels worden vaak geassocieerd met oude beschavingen zoals de Maya's en Azteken maar ook met Atlantis en Lemurië. Het zijn heel geschikte instrumenten ter ondersteuning van healings en andere vormen van lichtwerk. Handgeslepen schedels hebben vaak een entiteit of lichtwezen in zich waar je contact mee kunt maken. Deze energievormen kunnen je helpen en beschermen bij spiritueel werk en kunnen spirituele kennis overdragen. Daarnaast symboliseren schedels wijsheid, inzicht en spirituele kracht en zijn heel geschikt om te gebruiken bij een meditatie of ritueel.

Hoe kies je een kristallen schedel?

Bij het kiezen van een kristallen schedel is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen. Allereerst moet je letten op de steensoort waarvan de schedel is gemaakt. Kristallen zoals bergkristal, amethist en rozenkwarts hebben elk hun unieke energie en eigenschappen. Kies een kristal dat resoneert met jouw intentie en behoeften. Een bergkristal schedel werkt zuiverend en brengt balans. Een rozenkwarts schedel straalt liefdevolle en troostende energie uit. Een labradoriet schedel werkt beschermend en stimuleert de spirituele ontwikkeling. Daarnaast is de grootte van de schedel van belang; grotere schedels kunnen krachtigere energieën uitstralen, terwijl kleinere exemplaren meer geschikt zijn voor persoonlijk gebruik en meditatie. Het is ook essentieel om te voelen of de schedel een connectie met je maakt. Luister naar je intuïtie en observeer hoe je je voelt in de aanwezigheid van de schedel. Tot slot, zorg ervoor dat je de schedel reinigt en oplaadt voordat je hem gebruikt, zodat hij optimaal functioneert. Door deze stappen te volgen, kun je een kristallen schedel kiezen die perfect bij je past en je spirituele reis ondersteunt.

Hier vind je ons assortiment kristallen schedels.

Spiritual Garden

Slimstraat 90
5071 EM Udenhout
Nederland Bekijk op Google Maps

82994994

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »