Inloggen0
Inloggen0

Edelsteenwater maken

Een krachtige toepassing van edelstenen is het drinken van edelsteenwater. Edelsteenwater is water dat is opgeladen met de energie van edelstenen.

Edelsteenwater maken kan heel eenvoudig en veilig

Stop één of meerder edelstenen in bijvoorbeeld een reageerbuisje of glazen bakje en plaats dit in een glas of kan gevuld met water. Laat de stenen vervolgens twaalf tot vierentwintig uur op het water inwerken. Probeer direct contact van de edelstenen met het water te vermijden zodat er geen schadelijke stoffen of splintertjes in het water terecht komen. Daarnaast kunnen sommige stenen beschadigen door contact met water.

 

Waar je op moet letten bij het maken van edelsteenwater:

  • Zorg ervoor dat de stenen die je gebruikt goed gereinigd en opgeladen zijn. Hier kun je meer informatie vinden over het reinigen en opladen van edelstenen. Pas bij voorkeur een combinatie van de daar genoemde reinigings- en oplaadmethodes toe, voordat je de stenen gebruikt om er edelsteenwater van te maken.

  • Zorg voor schoon water. In Nederland is het meeste kraanwater geschikt. Voor een optimaal resultaat is het echter nog beter het water te demineraliseren. Ook water uit glazen flessen (mits mineraalarm) is heel geschikt.

  • Zorg ervoor dat de stenen lang genoeg de tijd hebben om het water op te laden. Twaalf tot vierentwintig uur is voldoende.

  • Zorg voor een neutrale of positieve plek om het water op te laden voor het beste resultaat. Een witte, schone ondergrond (van bijvoorbeeld papier of een kleed) op een rustige plek in huis zonder allerlei apparaten in de buurt is heel neutraal. Een positieve plek kan bijvoorbeeld een meditatiehoekje of altaar zijn.

  • Gebruik de spullen die je gebruikt om edelsteenwater te maken (het glas e.d.) het liefst alleen maar voor dat specifieke doel en gebruik zo min mogelijk afwasmiddel om het schoon te maken. Het is ook beter de spullen niet in de vaatwasmachine te stoppen.

  • Dek het glas of de kan af, zodat er niet allemaal stof in het water terecht komt.

  • Het gebruik van edelsteenwater in combinatie met het dragen van een edelsteen zal de werking versterken.

 

Toepassingen

Het edelsteenwater drinken.
Begin met een glas per dag. Het liefst 's morgens omdat een aantal edelstenen een activerende werking hebben. Bij stenen met een zachte, subtielere werking, mag je het aantal glazen per dag opvoeren tot ongeveer vier, maar bij krachtig werkende stenen is niet verstandig meer dan twee glazen per dag te drinken.

Het edelsteenwater op de huid aanbrengen
Dit kan heel effectief zijn voor bijvoorbeeld huidklachten zoals eczeem.

 

Hier vind je artikelen die geschikt zijn voor het maken van edelsteenwater.

Spiritual Garden

Slimstraat 90
5071 EM Udenhout
Nederland Bekijk op Google Maps

82994994

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »