Inloggen0
Review Logo9,6 @ Google
Inloggen0

Amethist geode 62 x 33 x 24 cm | 43500 gram

Productomschrijving

Amethist geode met calciet kristallen. Deze geode wordt in verband met het gewicht per koerier verzonden. Hierdoor geldt een langere levertijd. Uiteraard kan deze geode ook zelf worden afgehaald in de winkel in Udenhout.
Afmeting geode: 62 x 33 x 24 cm.
Gewicht: 43,5 kg.
Kernwoorden amethist: bescherming, harmonie, inzicht en spirituele ontwikkeling.
Werking amethist: 
het werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).
Verzorging amethist: 
deze steen kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.
Chakra: 
voorhoofd chakra (6e) & kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Amethist geode paar - complete set | 76,6 kg

Amethist geode 60 x 33 x 20,5 cm | 33100 gram

Amethist geode 62 x 33 x 24 cm | 43500 gram

Amethist geode 62 x 33 x 24 cm | 43500 gram

Je bespaart 11%
€3.490,00
€3.141,00

Amethist geode paar - complete set | 76,6 kg

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »