Inloggen0
Inloggen0

Orgonite piramide malachiet 14,5 x 14,5 x 14 cm | 1260 gram

Productomschrijving

Deze orgonite piramide is handgemaakt en bevat alleen maar natuurlijke edelstenen. In deze piramide zit een malachiet bol met ruwe stukjes azuriet. In het midden van de bodem zit een kleine ronde orgonite schijf. Daar omheen zitten o.a. bergkristal puntjes, seleniet, toermalijn, pyriet, shungiet, azuriet en metalen.
Afmeting piramide: 14,5 x 14,5 x 14 cm.
Gewicht piramide: 1260 gram.
Kernwoorden orgonite: anti-straling, vitaliteit en welzijn.
Kernwoorden malachiet: bescherming, emotionele balans, gezonde relaties en genezing.
Kernwoorden azuriet: genezing, inzicht en intuïtie.
Werking orgonite: een van de belangrijkste voordelen van orgonite is dat het kan helpen bij het verminderen van elektromagnetische straling (EMF) van apparaten zoals mobiele telefoons en computers. Daarnaast wordt het vaak gebruikt om de sfeer in een ruimte te verbeteren, stress te verminderen en de slaapkwaliteit te bevorderen. Het vergroot de vitaliteit en een gevoel van welzijn. Tenslotte brengt het ook de chakra’s in balans.
Werking malachiet: het is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen, schaamte en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, jicht, botbreuken, epilepsie, duizeligheid, fibromyalgie en problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, vrouwelijke hormonen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.
Bij enkele mensen kan malachiet lichte hartkloppingen veroorzaken. Vervang deze steen dan door rhodoniet of rozenkwarts.
Werking azuriet: het is een sterk inzichtgevende en geneeskrachtige steen. De steen reinigt en stimuleert het derde oog (voorhoofd chakra) en stimuleert hiermee psychische en intuïtieve ontwikkeling en inzichten. Op emotioneel gebied helpt azuriet bij angsten en fobieën, stress en verdriet. Lichamelijk heeft azuriet een sterke geneeskrachtige werking en heeft met name een positieve werking op de keel, tanden, nieren, galblaas, lever, milt, schildklier en botten. De steen heeft een reinigende werking op zowel lichaam, geest als de chakra's.
Verzorging: deze piramide kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »