Inloggen0
Review Logo9,6 @ Google
Inloggen0

Lemurisch Isis dubbeleinder kristal 9 x 3 x 2,2 cm | 89 gram

Productomschrijving

Dit lightning strike lemurisch zaad kristal is een natuurlijke dubbeleinder en bevat een Isis kristalvlak; een vijfhoekig kristalvlak. Het bezit daarnaast een venster kristalvlak, en kan gebruikt worden als afstrijk kristal.
Afmeting:
9 x 3 x 2,2 cm.
Gewicht: 89 gram.
Kernwoorden Lemurisch zaad kristal: reiniging, healing en contact met gidsen en andere bronnen van spirituele kennis.
Werking Lemurisch zaad kristal: het is een zeer goed instrument om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve energie die in het lichaam huist. Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid. Hierdoor kan het oude en negatieve gedragspatronen verminderen. Naast het gebruik van Lemurisch zaad kristallen als hulpmiddel voor healings en energetisch lichaamswerk, zijn ze ook heel geschikt voor mensen die het werken met energie willen overbrengen op anderen. Het gebruiken van Lemurisch zaad kristallen voor dit doel zal de overdracht van informatie en de ontwikkeling van de 'leerlingen' stimuleren. Hiernaast geeft het kristal inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen. Het opent je voor allerlei spirituele dimensies, kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.
Verzorging Lemurisch zaad kristal: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »