Inloggen0
Inloggen0

Auraspray moldaviet

Auraspray moldaviet
Productomschrijving

Edelsteen essence: moldaviet.
Oliën:
benzoë (Styrax benzoin), copaiba balsem (Copaifera officinalis), drakenbloedboom (Dracaena marginata), dragon (Artemisia dracunculus) en pepermunt (Mentha piperita).
Inhoud:
50 ml.

In het kort
Traumaverwerking, incarneren, zielsmissie, bescherming, astraal reizen, contact, aanvaarding, compassie, heling, inzicht, empathie, innerlijke zekerheid, liefdevol, zachtheid, je rol helder krijgen.

Werking van moldaviet
Moldaviet is een bijzonder spirituele en inzichtgevende steen. Het stimuleert persoonlijke en spirituele groei en geeft ons inzicht in wat het doel van ons bestaan is. Het overstijgt tijd, ruimte en dimensies. Hierdoor helpt het contact maken met andere dimensies, buitenaards leven en vorige en toekomstige levens. Het bevordert de intuïtie, helderziendheid, divinatie, mediamieke gaven en helpt mensen met reïncarnatie problemen en mensen die moeite hebben met hun aardse bestaan. Moldaviet is heel geschikt om mee te mediteren en voor sjamanistisch werk. Ook geestelijk werkt de steen bevrijdend en inzichtgevend. Het helpt om onbegrensd te denken en stimuleert hiermee creatieve ideeën en oplossingen. Het bevordert empathie, inlevingsvermogen, geluk en vruchtbaarheid en vermindert zorgen en belemmeringen. Moldaviet reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Moldaviet versterkt de werking van andere stenen.

Werking van de oliën
Drakenbloed: Landen, Terugkomen (in je lijf), Bij incarnatie problemen, Wanneer je hier niet wilt zijn, Astraal reizen, Schenkt inzicht in waar je vandaan komt en wat je te doen hebt op Aarde. Deze olie is rood van kleur en kan sporen achterlaten.
Pepermunt: Maakt contact met vorige levens en opgedane ervaringen, alsook met ervaringen in dit leven waaraan voorbij gegaan wordt. Helpt bij verwerking en afsluiten. Reinigt.
Copaiba: Ademhalen. Aarding en bescherming. Erbij kunnen blijven zelfs bij conflict en in moeilijke situaties. Maakt zacht en liefdevol voor jezelf en anderen, Herstellen.
Dragon: Stappen zetten, Situaties aanvaarden en loslaten, Verteren, Onder ogen komen, Trauma verwerking, Compassie en Empathie, Bevrijdend.
Benzoë: Harmoniserend, Beschermt en begrensd, Innerlijke zekerheid, Liefdevolle energie.

Sterrenconstellaties en planeetstanden geprepareerd in deze spray
Leeuwenpoort frequentie 08-08/12-08 2023, Meteorenzwerm Sterrenregen Perseïden 12/08/2023 en een energetische Download van het sterrenvolk v/d de Pleiaden + Hathor.

Werking van de auraspray
Deze spray is voor iedereen die hier niet wil wezen op Aarde, maar zich tegelijkertijd toch bewust is dat het de bedoeling is om hier onze zielsmissie te vinden en te leven. Wanneer je bang bent om jezelf te verliezen biedt deze auraspray troost. Nieuwe mogelijkheden worden aangereikt en het licht gaat weer schijnen. Op bijzondere wijze mag je landen. Terugkeren en aankomen op een veilige plek. Door alle barrières heen laat deze auraspray zien, ervaren en voelen dat er mogelijkheden zijn in onmogelijke richtingen. De spray genereert een speelveld waarin zielen en frequenties samenkomen om uit te wisselen. Vanuit dit Hoger- en Collectief Bewustzijnsveld wordt inzicht gegeven in ons levenspad. Je wordt mee op reis genomen door de dimensies heen. Toch is de uitwerking zacht, aards, vriendelijk en bevrijdend. Heelt trauma’s opgedaan in andere dimensies of vorige levens, als ook opgedane ervaringen en trauma in dit leven. Zeer geschikt om in te zetten tijdens allerhande energetisch werk en een bijzondere toevoeging tijdens yoga en meditatie oefeningen. Na afloop is het van belang om aardingsoefeningen te doen om terug te komen in het hier-en-nu.

Ingrediënten en compositie (INCI): bronwater, etherische olie, natuurlijk conserveermiddel Leucidal (Lactobacillus ferment, Lactobacillus, Cocos Nucifera coconut fruit extract), emulgator Polysorbaat 80 - gewonnen uit zonnebloemolie (Polysorbate 80 of Polyoxyethylene-20-sorbitan monooleate).
Leucidal zorgt voor een melkachtig, troebel uiterlijk. Dit heeft geen invloed op het gebruik.

Houdbaarheid en bewaaradvies: Na eerste gebruik 1 jaar houdbaar. Ongeopend maximaal 2 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Stel de spray niet bloot aan temperaturen beneden nul of boven 25 graden Celsius. Donker en koel (buiten de koelkast) bewaren.

Alchemistisch proces en preparatie: Hanneke Hoppenbrouwer www.dnafrequenties.com in opdracht van Spiritual Garden - Slimstraat 90 - Udenhout - NL

Toepassing en contra-indicatie: Goed schudden voor gebruik. Spray op gestrekte armlengte afstand 1 of 2 maal richting de aura. Richt de spray op een plek/chakra dat niet (meer) stroomt, uit balans is, pijn doet of bescherming nodig heeft. Spray in een ruimte die gereinigd mag worden of waar de energie uit balans voelt. Niet geschikt om direct op de huid te gebruiken of mee te masseren. Spray niet richting ogen en open (schaaf)wonden. Er zijn geen contra-indicaties bekend voor het gebruik van dit product. Bij twijfel altijd een arts waarschuwen.

Onlangs bekeken

Auraspray moldaviet
Auraspray moldaviet
€17,50 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »