Inloggen0
Inloggen0

Aegirien op orthoklaas cluster 23 x 15 x 17,5 cm | 6540 gram

Productomschrijving

Aegirien kristallen op orthoklaas en rookkwarts op moedergesteente
Afmeting:
23 x 15 x 17,5 cm.
Gewicht: 6540 gram.
Kernwoorden aegirien: aarding, bescherming, zuivering, balans, in je kracht staan.
Kernwoorden orthoklaas: optimisme, samenwerking en inzicht.
Werking aegirien: het aardt, zuivert en beschermt het lichaam, de aura en de chakra’s. Het helpt negatieve energie en energie die niet in je lichaam thuis hoort, zoals straling, spanningen, energie van onverwerkte zaken uit het verleden en vorige levens, afvoeren en de aarde in stromen. Hierdoor is het ook een krachtige beschermer tegen negatieve energie van anderen zoals entiteiten, zwarte magie, vervloekingen en afgunst. Het helpt je in je kracht staan en geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, waardoor het persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling stimuleert. Op lichamelijk vlak heeft aegirien een positieve werking op het stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en hartkloppingen.
Werking orthoklaas: het maakt optimistisch en geeft inzicht. Het is een goede steen voor groepen gezien het samenwerking bevordert en inzicht geeft in groepsprocessen. Het bevordert ook eigenliefde, zelfinzicht en innerlijke groei. Orthoklaas werkt kalmerend en vermindert emotionele stress, zorgen en spanningen. De steen ondersteunt wensen en affirmaties. Het helpt creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Spiritueel brengt het de chakra’s en meridianen in balans en helpt aarden. Fysiek helpt orthoklaas bij een beklemmend gevoel op de borst, maagproblemen en spraakproblemen.
Verzorging: dit cluster kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water, chemicaliën en fel zonlicht.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto. 

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »