Inloggen0
Inloggen0

Zilveren oorbellen sterrenbeeld boogschutter

Productomschrijving

Oorbellen met chalcedoon, labradoriet en sodaliet kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld boogschutter. Wordt geleverd met een kaartje met uitleg.
Doorsnee kralen: 8 mm.
Lengte oorbellen: 5 cm (inclusief oorhaakje).
Onderdelen: sterling zilver (925).
Sterrenbeeld Boogschutter: dit sterrenbeeld staat bekend om zijn avontuurlijke en optimistische karakter. Mensen geboren onder dit teken worden vaak gezien als vrije geesten die altijd op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en kennis. Boogschutters worden geregeerd door de planeet Jupiter, wat hen een natuurlijke neiging geeft tot expansie en groei, zowel emotioneel als spiritueel. Ze hebben een diepgeworteld verlangen om de wereld te verkennen en hun horizon te verbreden, wat hen vaak tot enthousiaste reizigers en filosofen maakt. De symboliek van de boogschutter, een centaur met een boog en pijl, benadrukt hun streven naar hogere doelen en idealen.
Kernwoorden chalcedoon: optimisme, enthousiasme en openheid.
Kernwoorden labradoriet: bescherming, intuïtie en geestelijke kracht.
Kernwoorden sodaliet: zelfvertrouwen, idealisme en eerlijkheid.
Verzorging: deze oorbellen kunnen beter niet met water gereinigd worden.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »