Travertijn hanger doorboord

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord. Voor een passende zilveren ketting zie gerelateerde producten onderaan de pagina.
Afmeting: ca. 2 x 1,5 cm.
Kernwoorden travertijn: aarding, zuivering en positiviteit.
Werking travertijn: het werkt zuiverend, zacht aardend en opbeurend. Het reinigt de aura en diepere lagen van het energielichaam. Dit bevordert de doorstroming van energie en brengt de chakra's in balans. Daarnaast werkt de zachte energie van travertijn aardend. Het bevordert je gevoel van eigenwaarde en helpt je jezelf accepteren zoals je bent. De zonnige energie van deze steen maakt vrolijk en helpt je positief in het leven staan.
Verzorging travertijn: deze steen kan beter niet met water gereinigd worden.
Chakra: basis chakra (1e) en zonnevlecht chakra (3e). Als de steen duidelijk oranje tinten vertoont, kan het ook inwerken op het heiligbeen chakra (2e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »