Steen en geur set | zuiverend & verkwikkend

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set bestaat een lichtblauw aromasteentje, een bergkristal steen en een flesje (5 ml) eucalyptus olie. Het setje wordt geleverd in een wit satijnen zakje met een kaartje met informatie over het setje.
Eucalyptus olie werkt zuiverend, verkwikkend en verfrissend. Het verbetert de concentratie en maakt het hoofd helder. Het is antiseptisch, antibacterieel, antiviraal en schimmeldodend. Eucalyptus olie heeft een positieve werking op de longen en werkt ondersteunend bij chronische bronchitis, slijmvliesontstekingen, verkoudheid en griep. Het is fijn om mee te stomen bij een verstopte neus of verstopte (bij)holten.
Kernwoorden bergkristal: genezing, reiniging, harmonie, balans en positieve affirmaties.
Werking bergkristal: het heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten. Fysiek kan bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte. Naast de algemene eigenschappen van bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.
Verzorging bergkristal: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.
Dit artikel kan na opening van het flesje etherische olie niet meer geruild of geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »