Steen en geur set | ontspanning

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set bestaat een lichtblauw aromasteentje, een versteend hout steen en een flesje (5 ml) palmarosa olie. Het setje wordt geleverd in een wit satijnen zakje met een kaartje met informatie over het setje.
Palmarosa olie brengt harmonie en werkt kalmerend. Het werkt ontspannend bij uitputting, oververmoeidheid en stress. Palmarosa olie werkt verkoelend, hydraterend en heeft een positieve werking op de huid en stress gerelateerde klachten. Het is antiseptisch en schimmeldodend, antiviraal, bacteriedodend, koortsverlagend het stimuleert wondgenezing.
Kernwoorden versteend hout: aarding, bescherming, geduld, veilig gevoel en connectie met de natuur.
Werking versteend hout: het werkt aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om te dragen tijdens het reizen of als je veel last hebt van heimwee. Het helpt negatieve energie en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet afvoeren waardoor je je weerbaarder en sterker voelt. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Het helpt de effecten van wateraders verminderen, vermindert incarnatieproblemen en ondersteunt bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt. Fysiek heeft versteend hout een positieve werking op het skelet, de botten (en osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.
Verzorging versteend hout: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: basis chakra (1e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.
Dit artikel kan na opening van het flesje etherische olie niet meer geruild of geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »