Steen en geur set | concentratie

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set bestaat uit een donkerblauw aromasteentje, een dumortieriet steen en een flesje (5 ml) dennen olie. Het setje wordt geleverd in een wit satijnen zakje met een kaartje met informatie over het setje.
Dennen olie werkt opwekkend en verfrissend. Het geeft kracht, moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Het maakt het hoofd helder en bevordert de concentratie. Dennen olie is sterk antiseptisch en stimuleert het immuunsysteem. Het kan ondersteunen bij verkoudheid, griep, hoest, bronchitis, keelpijn en in een massageolie bij reuma en spierpijn.
Kernwoorden dumortieriet: ontspanning, positiviteit, concentratie, eigenliefde en zelfvertrouwen.
Werking dumortieriet: het zorgt voor een positieve instelling, maakt vrolijk, optimistisch en ontspannen. Het helpt je de regie over je eigen leven nemen en bevordert zelfvertrouwen, assertiviteit, geeft moed en bevordert eigenliefde. De steen helpt in moeilijke situaties, bij gevoelens van paniek, angst en stress en om dwangmatige gedragspatronen te doorbreken. Het is daarom een goed hulpmiddel voor de verwerking van een trauma of om van een verslaving af te komen. De steen helpt ook bij overgevoeligheid en verlegenheid. Het bevordert organisatievermogen, taalvermogen en concentratie en kan ondersteunen bij studie en examens. Spiritueel maakt de steen contact met gidsen en engelen makkelijker. Fysiek is dumortieriet nuttig bij misselijkheid, overgeven, krampen en diarree, kolieken, huidirritaties, gevoeligheid voor de zon en zonnebrand, hoofdpijn en epilepsie.
Verzorging dumortieriet: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.
Dit artikel kan na opening van het flesje etherische olie niet meer geruild of geretourneerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »