Spiritkwarts cluster 8,5 x 7,5 x 6,5 cm | 219 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 8,5 x 7,5 x 6,5 cm.
Gewicht: 219 gram.
Kernwoorden spiritkwarts of cactuskwarts: bescherming, harmonie en spirituele ontwikkeling.
Werking spiritkwarts: het werkt beschermend, brengt harmonie en stimuleert spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Het beschermt de aura tegen negativiteit en negatieve gevoelens en geeft een rustig en vredig gevoel. Het geeft inzicht en helpt je inzien wat je ziek maakt of wat je groei tegenhoudt. Het is ook heel geschikt voor healing en meditatie. Binnen groepen bevordert het harmonie en saamhorigheid. Het helpt een connectie maken met de ziel en de andere kant en is daarom een heel geschikte steen voor stervensbegeleiding en om een ziel te begeleiden naar de andere zijde. Fysiek werkt spiritkwarts ontgiftend en heeft het een positieve werking op stress gerelateerde klachten.
Verzorging spiritkwarts of cactuskwarts: deze steen is vrij kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Onder invloed van fel zonlicht kan de steen van kleur veranderen.
Chakra: kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto. 

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »