Rubelliet (rode toermalijn) hanger met zilveren oogje

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: verzending binnen 1-2 werkdagen

Deze steen vertoont van nature putjes en oneffenheden. 
Afmeting: ca. 2 x 1,5 cm.
Kernwoorden rubelliet of rode toermalijn: bescherming, vitaliteit, levenslust, passie, tact, sociaal, diplomatiek en flexibel.
Werking rubelliet of rode toermalijn: het heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.
Naast de algemene eigenschappen van toermalijn bevordert rubelliet of rode toermalijn vitaliteit, energie, levenslust, passie, libido en seksualiteit. Daarnaast maakt de steen sociaal, diplomatiek, tactvol en flexibel. Fysiek heeft rubelliet een positieve werking op het hart, de bloedvaten en bloedcirculatie, de longen, de voortplantingsorganen en de stofwisseling.
Verzorging rubelliet of rode toermalijn: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur verbleken.
Chakra: basis chakra (1e) hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »