Release (loslaten) DNA-frequenties auraspray

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wanneer je snel uit balans bent, moeilijk dingen kan loslaten in het leven en vaak in je hoofd zit. De spray stimuleert positief denken en acceptatie van situaties. Maakt je weer vrij om te spelen. Zonder verwachtingspatroon. Aanvaarding.

Oliën: Himalaya Den, Lavendel, Marjolein en Melisse.
Edelsteen essence: Lepidoliet.
Inhoud: 50 ml.

De sprays bevatten een mix van DNA-frequenties remedies, edelsteen essences, natuurlijke emulgator en conserveermiddel en etherische oliën. De ingrediënten zijn biologisch en niet getest op dieren. De spray kan ook ingezet worden als roomspray of aromatherapie. De samenstelling is volledig op elkaar afgestemd. Schud de spray een paar keer voor gebruik, zodat de oliën goed verdeeld worden en de werking optimaal is. De natuurlijke conserveer en emulgator geven de spray hun troebele, melkige uiterlijk.

Wat doen de sprays
- Ze verstevigen de aura en reinigen de chakra’s;
- Ze brengen rust en harmonie;
- Ze scheppen helderheid van geest en maken vrij;
- Reinigt ruimtes en brengt de energie weer in balans; (bijvoorbeeld na een therapiesessie of visite);
- Ze scheppen een veilige omgeving om in te zijn (bijvoorbeeld tijdens yoga en meditatiesessies); 
- Ze openen een trillingsveld waarin de aura geheeld en getransformeerd kan worden.
- Ze bevorderen een rustige slaap;
- Ze laten alles heerlijk ruiken.

Toepassingen
Neem een intentie in gedachten, stel een hulpvraag of kijk naar de betekenis en werking van de spray. Voel en ervaar dan wat er binnenkomt, los mag worden gelaten of wat aandacht behoeft binnen de gestelde thematiek. Ga er echt even voor zitten, liggen of staan en wees bewust.

- Eén of tweemaal direct in de aura sprayen. Gericht sprayen richting een chakra of een andere plek die vast zit. Spray op ongeveer 5-10 cm afstand van de aura/chakra of het lichaam. Een paar keer in de lucht spuiten en er doorheen lopen (heen en weer) of rustig om je as draaien kan ook. Pas het toe als een douche waar je in staat, stapt, loopt of draait.
- Spray direct op het hoofdkussen voor een prettige slaap;
- Spray een paar keer in de ruimte die gereinigd mag worden;
- Je kunt de spray gebruiken in een aroma vernevelaar of diffuser (elektrisch).

Mengverhouding voor diffuser of waxinelichthouder
Eén deel water en dan een scheutje van de spray toevoegen aan het water, of spuit een paar keer rustig, rechtstreeks in het water. Door de verwarming (elektrisch of waxinelichtje) verdampt het en verspreid het de juiste energie en geur in iedere ruimte die je maar wenst.

Ingrediënten
De betreffende Nieuwe Aarde frequentie remedie inclusief edelsteen essence energie, natuurlijke emulgator, water, een blend van biologische, fairtrade oliën op basis van bomen, bloemen, planten, struiken. Doordat er DNA-frequenties remedie is toegevoegd aan de spray, bestaat de spray uit een minimale hoeveelheid alcohol, namelijk 3%. Na het eerste gebruik is de spray maximaal 1 jaar houdbaar. Ongeopend of ongebruikt is de spray ongeveer 2 jaar houdbaar.

DNA-frequenties aurasprays worden geprepareerd in kleine batches. Daardoor kan het voorkomen dat de geur iets afwijkt. Onze producent toetst bij het samenstellen van DNA-frequenties sprays namelijk zorgvuldig wat de bedoeling is in het Nu. En daar wordt de verhouding van de ingrediënten naadloos op aangepast. Van binnen naar buiten en andersom. Telkens weer.

Opgelet en contra-indicatie
De inhoud van de spray niet direct in contact brengen met de huid. Spray de inhoud niet in de buurt van ogen. In geval van een contra reactie of contact met de ogen spoelen met water of een arts waarschuwen. Niet geschikt om in te nemen. Buiten bereik van kinderen en mooi of koud weer houden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »