Pentagoniet met stilbiet cluster 11,5 x 9,5 x 6,5 cm / 485 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 11,5 x 9,5 x 6,5 cm.
Gewicht: 485 gram.
Herkomst: Pune, India.
Kernwoorden pentagoniet: intuïtie, helderheid en nieuwe ideeën. 
Kernwoorden stilbiet: spirituele bescherming, spirituele inzichten, intuïtie en creativiteit.
Werking pentagoniet: het werkt kalmerend en maakt het hoofd helder. Het vermindert angst, stress en negatieve gedachten. Het helpt je bij het maken van keuzes en het vormen van nieuwe ideeën. De steen werkt op het derde oog: het stimuleert de intuïtie, helderziendheid, mediamieke gaven en channelen. Het helpt contact maken met gidsen en bronnen van spirituele kennis en wijsheid. Het is ook heel geschikt ter ondersteuning van meditatie omdat het je helpt focussen en je hoofd leeg maken. Fysiek werkt het ontgiftend en heeft het een positieve werking op de keel, de ogen, het hormoonstelsel, het immuunsysteem en de lymfeklieren. Het stimuleert een gezonde, rustgevende nachtrust.
Werking stilbiet: het is een hele spirituele steen en bevordert de intuïtie, spirituele inzichten en creativiteit. Het helpt accepteren en om dingen los te laten. Het is een goede steen om te gebruiken bij spirituele activiteiten. Het werkt bijvoorbeeld aardend en beschermend bij astraal reizen en bevordert divinatie. Het maakt ontvankelijk voor begeleiding van gidsen en engelen. Fysiek werkt stilbiet ontgiftend en heeft een positieve werking op de hersenen, het geheugen, de gewrichten, strottenhoofdontsteking en smaak.
Verzorging: deze steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.
Chakra: hart chakra (4e), keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »