Orgonite piramide rozenkwarts 12,4 x 12,4 x 12 cm | 765 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze orgonite piramide is handgemaakt en bevat alleen maar natuurlijke edelstenen. In deze piramide zit een rozenkwarts bol met aardbeienkwarts steentjes. In het midden van de bodem zit een kleine ronde orgonite schijf. Daar omheen zitten o.a. bergkristal puntjes, seleniet, toermalijn, pyriet, shungiet, aardbeienkwarts en metalen.
Afmeting piramide: 12,4 x 12,4 x 12 cm.
Gewicht piramide: 765 gram.
Kernwoorden rozenkwarts: liefde geven, liefde ontvangen en liefde aantrekken.
Kernwoorden aardbeienkwarts: liefde geven en ontvangen, genieten van het leven en positief denken.
Werking rozenkwarts: het is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin. Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.
Werking aardbeienkwarts: het heeft een positieve werking op het hart en het hart chakra. Het helpt je liefde geven en ontvangen, om van kleine dingen te genieten en maakt vrolijk. Het is daarom een goede steen om bij te dragen in periodes met veel stress en spanningen en bij neerslachtige gevoelens. Aardbeienkwarts kan ook gebruikt worden om affirmaties en positief denken te bekrachtigen.
Verzorging: deze piramide kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »