Orgonite piramide azuriet-malachiet 12,2 x 12,2 x 13,1 cm | 722 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze orgonite piramide is handgemaakt en bevat alleen maar natuurlijke edelstenen. In deze piramide zit een ruw stuk azuriet-malachiet met azuriet steentjes. In het midden van de bodem zit een kleine ronde orgonite schijf. Daar omheen zitten o.a. bergkristal puntjes, seleniet, azuriet, pyriet en metalen.
Afmeting piramide: 12,2 x 12,2 x 13,1 cm.
Gewicht piramide: 722 gram.
Kernwoorden azuriet-malachiet: innerlijk harmonie, geluk, welzijn en positiviteit.
Werking azuriet-malachiet: het is een goede steen om bij je te dragen als je je verdrietig, ongelukkig of geïsoleerd voelt. De steen helpt blokkades doorbreken en onderdrukte emoties vrijkomen en uiten. Het maakt positief, open, ontvankelijk, behulpzaam, stimuleert belangstelling in de wereld om je heen en bevordert een gevoel van geluk en welzijn. Het zorgt voor innerlijke harmonie en balans tussen gevoel en verstand. Fysiek werkt azuriet-malachiet krampopheffend en ontgiftend en heeft een positieve werking op de lever, de schildklier, de botten, gewrichten en het immuunsysteem.
Verzorging: deze piramide kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »