Orgone hanger aum toermalijn en jaspis (geel)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wordt geleverd met 1 meter waskoord van 1 mm dik. 
Doorsnee hanger: 4 cm.
Dikte hanger: 0,8 cm.
Materialen: jaspis, toermalijn, koper en giethars (epoxyhars).
Kernwoorden gele jaspis: bescherming tegen negatieve energie, aarding en evenwicht.
Kernwoorden zwarte toermalijn: bescherming tegen alle vormen van negatieve energie en straling.
Orgone betekent levensenergie, Chi, Ether en Prana. Het bestaat uit een combinatie van kristallen, giethars (epoxyhars) en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal die helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgone negatieve energieën om in positieve energie en is effectief tegen negatieve aardstralen, spininversie en elektrosmog.  De orgone hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) te balanceren. Door het dragen van de orgone hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. 
De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgone hanger te activeren dient u deze tenminste 20 sec. in de handen vast te houden. 
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »