Lightning strike (rookkwarts) Isis kristal 16,5 x 6 x 5 cm | 653 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 16,5 x 6 x 5 cm.
Gewicht: 653 gram.
Herkomst: Brazilië.
Kernmerken lightning strike kristal: zuivering, balans en transformatie.
Werking lightning strike kristal: het werkt zuiverend en transformerend. Door een energiestoot te geven, bevordert het een goede doorstroming van energie waardoor negatieve energie afgevoerd wordt en de chakra’s in balans worden gebracht. Het helpt blokkades, remmingen en oude patronen doorbreken en is heel geschikt als je het gevoel hebt dat je vast zit en niet vooruit komt. Het is het heel geschikt voor het verwerken van trauma’s en oud zeer en verdriet. Ook spiritueel helpt een lightning strike kristal blokkades doorbreken en helpt het contact maken met hogere energieën en bronnen van spirituele kennis. Het is een heel goede steen om mee te mediteren en helpt je tot een hogere vibratie te komen. Fysiek brengt het kristal ook balans en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Werking Isis kristal: Isis is een Egyptische godin en staat voor vrouwelijke en innerlijke kracht, genezing, doorzettingsvermogen, verwerking van verlies en nieuw leven. Deze eigenschappen komen ook terug in de werking van het Isis kristal. Het heeft een sterke connectie met vrouwelijke en Godinnen energie en wedergeboorte. Het helpt omgaan met verlies en tegenslag en stimuleert en helpt je om aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Het helpt je in je kracht staan en maakt volhardend. Een Isis kristal kan ondersteunen bij depressie en omgaan met slecht nieuws en vermindert het aannemen van een slachtofferrol. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen (zowel emotioneel als fysiek).
Werking rookkwarts: het is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op dwangmatige en malende gedachten, piekeren, angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Rookkwarts beschermt tegen (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en bevordert herstel. Het heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, neuralgie, buik, heupen, bekken, benen, voeten, hoofdpijn, migraine, ischias, restless legs syndroom, de geslachtsorganen en de vruchtbaarheid van met name mannen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.
Verzorging lightning strike kristal: dit kristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.
Chakra: alle chakra's.
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »