Heliodoor hanger ruw doorboord

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze hanger wordt geleverd aan een zwart verstelbaar waskoord. Voor een passende zilveren ketting zie gerelateerde producten onderaan de pagina.
Afmeting: ca. 2 x 1,5 cm tot 3 x 2,4 cm. 
Kernwoorden heliodoor: opbeurend, vertrouwen, balans en een veilig gevoel.
Werking heliodoor: het werkt opbeurend, motiverend en geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Het zorgt voor harmonie en balans en gaat nervositeit, stress en spanningen tegen. De steen maakt doelgericht, efficiënt, bedachtzaam en consequent. Het bevordert een vooruitziende blik en zorgt dat plannen stap voor stap uitgevoerd worden. Fysiek werkt heliodoor ontgiftend, heeft een positieve werking op de lever, de ogen (onder andere bijziendheid en verziendheid) en vermindert klachten veroorzaakt door stress en spanningen.
Verzorging heliodoor: de steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Als het veel blootgesteld wordt aan fel zonlicht, kan de steen van kleur veranderen.
Chakra: zonnevlecht chakra (3e) en hart chakra (4e).
De foto's zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »