Helend water - De kracht van water met edelstenen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Helend water begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden.

Basisuitleg over het gebruik van stenen
Helend water begint met een korte basisuitleg over het gebruik van edelstenen voor geneeskrachtig water, gevolgd door een lijst van stenen die door hun giftige kenmerken beter niet gebruikt kunnen worden. Hierna volgen beschrijvingen van 96 waterstenen van A tot Z met hun specifieke werkingen.

De helende werking van stenen
Chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Lange tijd domineerden de externe toepassingen van edelstenen - het dragen en ophangen ervan - de edelsteengeneeskunde. Maar tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich ook tot het innemen ervan, door middel van edelsteenwater en edelsteenelixers. Daarnaast worden edelstenen vaak gebruikt om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren.

Auteur: Michael Gienger
ISBN: 9789401303057
Soort: Paperback
Pagina's: 96 blz
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »