Golden healer manifestatiekwarts met brug kristal 17 x 6,5 x 4,5 cm | 651 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 17 x 6,5 x 4,5 cm.
Gewicht: 651 gram.
Kernwoorden golden healer: genezing, reiniging, vertrouwen en innerlijke rust.
Kernwoorden manifestatiekwarts: manifesteren van dromen, wensen en doelen.
Werking golden healer: het is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Golden healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Golden healer werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, spijsvertering, darmen, alvleesklier en buikkrampen en bevordert herstel.
Werking manifestatiekwarts: zoals de naam al aangeeft helpt manifestatie kwarts bij het manifesteren van je dromen, wensen en doelen. Het kleine kristal symboliseert de wens die je wilt manifesteren en het grote kristal voedt de wens en laat deze groeien en werkelijkheid worden. Het is ook heel geschikt voor het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierbij symboliseert het kleine kristal jou als persoon waarbij je kunt groeien en jezelf ontwikkelen in een veilige, voedende omgeving.
Verzorging: dit kristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »