Cleavelandiet A-kwaliteit cluster 27,5 x 6 x 7,5 cm | 1130 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 27,5 x 6 x 7,5 cm.
Gewicht: 1130 gram.
Kernwoorden cleavelandiet: persoonlijke ontwikkeling en ondersteunend bij veranderingen.
Werking cleavelandiet: albiet is een sterk mentaal gerichte steen. Het brengt orde, structuur en overzicht en maakt mentaal sterk. Het helpt planmatig en geconcentreerd werken en stimuleert nieuwe inzichten. Het geeft moed en vertrouwen om met nieuwe situaties en veranderingen om te gaan. Het is daarom de perfecte steen voor het bedenken en uitvoeren van ingrijpende plannen en ideeën. Albiet stimuleert en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling. Albiet heeft een positieve werking op de hersenen, cognitieve vaardigheden, het geheugen en de informatieverwerking en is daarom een goede steen voor studie en examens. Mensen met hersenbeschadiging of ziektes als Alzheimer en Parkinson kunnen baat hebben bij de energie van albiet.
Naast de algemene eigenschappen van albiet kan cleavelandiet ondersteunend werken bij het overgaan van de ene levensfase naar de andere omdat het helpt met grote veranderingen om te gaan. 
Verzorging cleavelandiet: deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »