Blossombs giftbox 4 stuks

Beschikbaarheid: Op voorraad

Blossombs zijn bloemzaadbommetjes gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten (biologische, wilde bloemzaden, natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten). Ze geven van het voorjaar tot najaar bloemen waar veel bijen en vlinders op af komen.
Aantal blossombs: 4 stuks.
Doorsnee blossombs: 2 cm.
Gebruiksaanwijzing: strooi de blossombs op de aarde van je tuin, bloempot of een andere kaal stukje grond. Graaf ze niet in maar druk ze eventueel lichtjes aan in de aarde. Plaats maximaal 4 blossombs op 1 vierkante meter. Wacht tot het regent of geef ze een beetje water met een gieter. Na een paar dagen barsten de bommetjes open en zie je kleine plantjes verschijnen. Vervolgens duurt het minimaal nog een paar weken tot de eerste bloemen gaan bloeien. Sommige zaadjes ontkiemen in de lente, andere in de zomer of zelfs daarna zodat de bijen en vlinders het hele seizoen plezier hebben van de bloemen.
Zaaitijd: maart t/m september. Als je ze in de winter uitstrooit dan komen ze in het voorjaar op (mits ze niet eerder opgegeten worden door volgens of insecten).
Samenstelling zadenmix: onder andere Alexandrijnse klaver, Bolderik, Inkarnaatklaver, Vlas, Kaasjeskruid, Klaproos, Phacelia, Korenbloem, Koriander, Perzische klaver, Vlasdotter en Gele mosterd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »