Inloggen0
Inloggen0

Bergkristal (aggregator) brugkristal 13,5 x 7,5 x 6 cm | 356 gram

Productomschrijving

Een aggregator kristal is (gedeeltelijk) bedekt met kleinere kristallen.
Afmeting:
13,5 x 7,5 x 6 cm.
Gewicht: 356 gram.
Herkomst: Brazilië.
Kernwoorden aggregator kristal: ondersteuning, geluk en groepsdynamiek.
Kernwoorden bergkristal: genezing, reiniging, harmonie, balans en positieve affirmaties.
Kernwoorden brug kristal: verbinding, innerlijk kind en inzicht.
Werking aggregator kristal: deze kristallen ondersteunen je (het hoofdkristal staat symbool voor de gebruiker) en trekken geluk aan. Ze helpen je bijvoorbeeld nieuwe ideeën op doen en bij het aantrekken van kansen en nieuwe mensen in je leven. Het is ook een heel geschikt kristal voor mensen die met groepen of in een groep werken. Het verbetert de groepsdynamiek en helpt bij het samenwerken en het problemen oplossen in groepen.
Werking bergkristal: het heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten. Fysiek kan bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte. Naast de algemene eigenschappen van bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.
Werking brug kristal: dit kristal creëert, zoals de naam al aangeeft, een brug. Dit kan zijn tussen bijvoorbeeld de innerlijke en buitenwereld (innerlijk kind), het hemelse en aardse, jezelf en anderen. Dit kristal kan je dus helpen als je ergens een verbinding tussen, of een connectie mee wilt maken.
Verzorging: dit cluster kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar, je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »