Inloggen0
Inloggen0

Amethist (Brandberg) venster cluster 9 x 5,5 x 5,2 cm | 222 gram

Productomschrijving

Afmeting: 9 x 5,5 x 5,2 cm.
Gewicht: 222 gram.
Herkomst: Brandberg, Namibië.
Kernwoorden Brandberg amethist: balans, tot jezelf komen, verder gaan.
Kernwoorden venster kristal: balans, zelfinzicht en zelfacceptatie.
Werking Brandberg amethist: het verenigt de energie van amethist, bergkristal en rookkwarts in zich. Het verbindt het spirituele met het aardse en brengt balans. Het werkt zuiverend, helpt negatieve energie afvoeren en stimuleert positieve veranderingen en/of acceptatie. Het helpt je losmaken van negatieve invloeden, emoties en gedachten. Daarnaast helpt het ook om tot jezelf te komen en op je intuïtie te vertrouwen. Hierdoor kun je afstand nemen en kijken hoe je verder moet, bijvoorbeeld na een relatiebreuk of verlies. Brandberg amethist heeft een hoger trillingsniveau dan normale amethist en werkt beschermend tijdens spirituele activiteiten. Het kan hierdoor goed gebruikt worden ter ondersteuning van o.a. sjamanistische reizen of meditatie. Het kan ook helpen om contact te maken met andere dimensies en deze energie kan healings en lichtwerk krachtiger maken. Fysiek werkt de steen zuiverend en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het kan ondersteunen bij slaapproblemen en bij een verslaving.
Werking venster kristal: het brengt balans, zelfinzicht en zelfacceptatie. Het kristal houd je een spiegel voor en het aspect van jezelf wat naar voren komt, en al het positieve en negatieve wat daarbij hoort, is het aspect waar je op dat moment mee aan slag zou kunnen gaan of wat je nader kunt gaan onderzoeken. Je moet ervoor open staan om in jezelf te kijken en ook bereid zijn om negatieve aspecten van jezelf of je leven te zien en daarom is een neutrale en open houding heel belangrijk. Een venster kristal is heel geschikt om langere tijd mee te werken omdat je laag na laag steeds dichter bij je ware zelf komt, maar dit kan een lang proces zijn
Verzorging: dit cluster kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.
Chakra: allemaal.
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Onlangs bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »