Amethist (Brandberg) venster cluster 9 x 5,5 x 5,2 cm | 222 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afmeting: 9 x 5,5 x 5,2 cm.
Gewicht: 222 gram.
Herkomst: Brandberg, Namibië.
Kernwoorden amethist: bescherming, harmonie, inzicht en spirituele ontwikkeling.
Kernwoorden vensterkwarts: balans, zelfinzicht en zelfacceptatie.
Werking amethist: het werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).
Werking vensterkwarts: het brengt balans, zelfinzicht en zelfacceptatie. Het kristal houdt je een spiegel voor en het aspect van jezelf wat naar voren komt, en al het positieve en negatieve wat daarbij hoort, is het aspect waar je op dat moment mee aan slag zou kunnen gaan of wat je nader kunt gaan onderzoeken. Je moet er voor open staan om in jezelf te kijken en ook bereid zijn om negatieve aspecten van jezelf of je leven te zien en daarom is een neutrale en open houding heel belangrijk. Een vensterkwarts kristal is heel geschikt om langere tijd mee te werken omdat je laag na laag steeds dichter bij je ware zelf komt, maar dit kan een lang proces zijn.
Verzorging: dit cluster kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.
Chakra: voorhoofd chakra (6e) & kruin chakra (7e).
Dit is een uniek exemplaar. Je ontvangt het product van de foto.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van deze steen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »