Gouden (14k) oorstekers saffier ovaal facet 7 x 5 mm

  • binnen 1-2 werkdagen

Afmeting stenen: ca. 7 x 5 mm.

Kernwoorden saffier: kalmerend en bevordert de concentratie en een heldere en gezonde geest.

Werking saffier heeft een sterk effect op de psyche en hersenen. De steen werkt kalmerend, bevordert de geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht. Saffier zorgt voor een heldere geest en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht en geconcentreerd denken en gaat hiermee bepaalde psychische problemen, zoals wanen, hallucinaties en niet coherent kunnen denken, tegen. Saffier beschermt ook tegen psychische aanvallen en mensen die je mentaal proberen te domineren. De steen heeft een kalmerende werking op het lichaam en werkt hierdoor koortsverlagend en pijnstillend en vermindert stress. Verder heeft saffier een positief effect op aandoeningen van de hersenen en zenuwen (bijvoorbeeld epilepsie), ogen, het bloed en de aders.

Naast de algemene eigenschappen van saffier bevordert blauwe saffier liefde, waarheid en zuiverheid. De steen harmoniseert de chakra's en haalt negatieve energie weg. Blauwe saffier werkt sterk in op het keel chakra (5e chakra) waardoor het een positief effect heeft op zelfexpressie en communicatie en de schildklier.

Chakra: keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e).

Verzorging: saffier kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Meer informatie over saffier vind je hier.

Verzending: dit artikel kan alleen in een pakketje verzonden worden.