Carneool edelsteen ei doorboord (yoni ei)

  • binnen 1-2 werkdagen

Dit artikel is tijdelijk niet voorradig.

Dit artikel wordt geleverd aan een zwart waskoord. Na inwendig gebruik raden wij aan om het koord te vervangen.

Afmeting: ca. 4 x 3,3 cm.

Een ei vorm maakt het makkelijker jezelf af te sluiten voor de buitenwereld en helpt daarom bij introspectie en zelfonderzoek. Het is tevens een heel krachtig beschermende vorm die ervoor zorgt dat je minder last hebt van negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast is een ei vorm sterk absorberend en kan daarom gebruikt worden om negatieve energie te verwijderen. Als je gedurende een week op iedere hoek van je bed een eivormige edelsteen legt, bevordert dit een goede nachtrust. De ei vorm neemt namelijk spanningen in zich op en geeft een geborgen en beschermd gevoel.

Een yoni ei, ook wel energie ei of tantrisch ei genoemd, kan inwendig gebruikt worden om de vaginale en bekkenbodemspieren te versterken en de doorstroming van energie in de vagina, baarmoeder en onderbuik te verbeteren. In verband met hygiĆ«ne raden we aan het koortje na elk gebruik te vervangen (bijvoorbeeld door flosdraad). Voor de beschermende en reinigende werking van de ei vorm kan het ei ook om de nek gedragen of in een ruimte geplaatst worden.

Kernwoorden carneool: opbeurend, vitaliserend en motiverend.

Werking carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Chakra: heiligbeen chakra (2e).

Verzorging: carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Meer informatie over carneool vind je hier.

Verzending: dit artikel kan alleen in een pakketje verzonden worden.

Ruilen & retourneren: dit artikel kan niet geruild of geretourneerd worden.