Zilveren ring labradoriet bedeltje maat 19

  • binnen 1-2 werkdagen

Ringmaat (doorsnee): 20 mm.

Afmeting bedel: 1 x 0,8 cm.

Kernwoorden labradoriet: bescherming, innerlijke kracht en intuïtie.

Werking labradoriet: het is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Chakra: zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed).

Verzorging: labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Zilveren sieraden kunnen beter niet met water gereinigd worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Meer informatie over labradoriet vind je hier.