Halsband hangers voor honden

Aquamarijn helpt bij allergieën en klachten aan de ogen, het gebit en de schildklier.

Aventurijn helpt bij huidproblemen en jeuk, bevordert rust en een gevoel van welzijn en helpt bij emotionele problemen en nervositeit.

Barnsteen is goed tegen teken, vermindert angst en onzekerheid en helpt honden die moeite hebben om voor zichzelf op te komen.

Bergkristal werkt reinigend en vitaliserend en vergroot de concentratie.

Carneool vermindert futloosheid en jaloezie, bevordert levenslust en is goed voor botten en gewrichten.

Chalcedoon maakt rustig en heeft een positieve werking op suikerziekte en ademhalingsproblemen en helpt honden die moeilijk alleen kunnen zijn.

Chrysocolla werkt ontspannend, helpt bij ouderdomsklachten en vochtophoping en helpt een dier om zich meer open te stellen voor nieuwe mensen en dieren. De steen werkt daarom goed bij het afstemming van baasje en hond en kan dus gedragen worden bij het opvoeden (bijvoorbeeld tijdens een honden cursus of training) of als er een verandering plaatsvindt in de samenstelling van de roedel.

Citrien maakt vrolijk, bevordert zelfvertrouwen, vergroot de uitstraling en kan hiermee leiderschap bevorderen. De steen helpt ook bij spijsverteringsproblemen.

Jade werkt ontgiftend en helpt bij problemen aan het urinestelsel, de blaas en de nieren. De steen werkt rustgevend met name tijdens het reizen (bijv. in de auto).

Jaspis (dalmatiër) beschermt tegen negatieve energie en heeft een positieve werking op zenuwen, kraakbeen, verstuikingen en reflexen.

Labradoriet zorgt ervoor dat een dier niet alle spanningen van zijn omgeving en de mensen om hem heen in zich opneemt. De steen helpt ook bij problemen met de stofwisseling.

Lapis lazuli helpt dieren beter luisteren en vermindert onnodig krabben, neurotisch gedrag en epilepsie. De steen bevordert het reukvermogen en kameraadschap. Ondersteunt een hond om weer te leren in eerste instantie zijn neus te gebruiken.

Mosagaat helpt tegen angst en bij verwerken van trauma's. Het werkt tegen spanning en nervositeit die tot uiting komt in dominant gedrag. De steen helpt honden meer naar hun natuurlijke basis instinct te komen.

Rode jaspis werkt activerend, ook op de stofwisseling waardoor de eetlust op gang komt. De steen geeft moed en volharding en is goed voor het bloed en de bloedsomloop.

Rozenkwarts vergemakkelijkt de uitwisseling van liefde, bevordert harmonie en geeft troost. De steen werkt goed bij hart problemen en bij dieren die te dominant zijn.

Toermalijn helpt om te aarden, werkt beschermend, ontspannend en geeft zelfvertrouwen. Overactieve en erg angstige honden kunnen baat hebben bij deze steen.

Turkoois werkt beschermend, zuiverend, kalmerend, ontstekingsremmend en pijnstillend.

!

Halsband hanger hond aquamarijn

Halsband hanger hond aventurijn

Halsband hanger hond barnsteen

Halsband hanger hond bergkristal

Halsband hanger hond carneool

Halsband hanger hond chalcedoon (blauw)

Halsband hanger hond chrysocolla

Halsband hanger hond citrien

Halsband hanger hond jade

Halsband hanger hond jaspis (dalmatiër)

Halsband hanger hond jaspis (rood)

Halsband hanger hond labradoriet

Halsband hanger hond lapis lazuli

Halsband hanger hond mosagaat

Halsband hanger hond rozenkwarts

Halsband hanger hond toermalijn (zwart)

Halsband hanger hond turkoois