Fire crackle agaat

Energie | seksuele activiteit | hulp bij verslavingen

Fire crackle agaat is verhitte en geverfde natuurlijke agaat. Het heeft een soortgelijke werking als vuuragaat maar doordat deze steen behandeld is, zal het minder krachtig werken dan vuuragaat.

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen. Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft. De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Naast de algemene eigenschappen van agaat is vuuragaat één van de meest aardende agaat soorten en geeft energie en doorzettingsvermogen. Het zorgt dat je weer zin hebt in het leven, vermindert angst en geeft vertrouwen. Het beschermt tegen vervloekingen en negatieve energie en gedachten van mensen en helpt van verslavingen afkomen. Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve werking op de bloedsomloop, het hormoonstelsel, vermoeidheid, uitputting, seksualiteit en seksuele problemen en depressie.

!

Agaat (fire crackle) steen plat gepolijst

Agaat (fire crackle) edelsteen ei 5 x 3,5 cm

Agaat (fire crackle) hanger donut 3 cm

Agaat (fire crackle) hanger donut 4 cm